Smag får og ged på Madmødet

Unikke fødevareoplevelser og gårdbesøg hos store besætninger med får og geder, er på programmet til Madmødet i Midt- og Vestjylland.

Der bliver blandt andet mulighed for at se og smage gedekød, når Nørgaards Geder slår dørene op, søndag den 30. maj, som en del af Madmødet i Midt- og Vestjylland. Arkivfoto: Tenna Bang

Der er gode muligheder for at smage på får og ged som både ost, mælk, pølser og grillkød, når fødevareproducenter i Midt- og Vestjylland i slutningen af maj byder på eventen Madmødet.

Hyrdegården Lystbækgaard ved Ulfborg med 1.000 naturpleje-får og geder, serverer lørdag den 29. maj, i anledning af Madmødet, en unik menu med får og ged. Der er også en rundvisning på gården, oplevelser med lam og så kan man se en hyrdehund i arbejde, samt tage en vandretur ind i den kommende Naturnationalpark Stråsø, der rummer ynglende ulve.

Dagen efter – søndag den 30. maj - er det Nørgaards Geder ved Videbæk, der tilbyder smagsoplevelser med gedeost, gedepølser, gedemælk og gedekød på grill. Gården rummer 260 malkegeder plus opdræt og er en af landets største økologiske gedefarme, hvor gæsterne også får en rundvisning i staldene, på marken og i gårdbutikken.

Tilmelding er nødvendig.

Læs også