Det Fynske Dyrskue laver Dyrskue-TV

- I år vil vi meget gerne modtage små videoer med jeres dyr. Vi vil selvfølgelig se de dyr, som skulle have været på dyrskuet, siger dyrskuechef for Det Fynske Dyrskue, Sara Ekknud Windell.

Igen i år spænder corona ben for Det Fynske Dyrskue. For stadig at kunne nyde dyrene, der skulle have besøgt dyreskuepladsen, håber dyrskuechef Sara Ekknud Windell, at mange vil indsende små videoklip af deres dyr, som så vil blive klippet sammen og lagt på Det Fynske Dyrskues hjemmeside fra den 11. juni 2021.

- Dyrene skal til skue! Det kan corona ikke ødelægge.

Sådan indleder Sara Ekknud Windell, dyrskuechef for Det Fynske Dyrskue, da hun fortæller om sit seneste initiativ: Dyrskue-TV.

- Corona har endnu en gang været skyld i, så vi kan ikke mødes fysisk på dyrskuepladsen til en hyggelig weekend. Men de besøgende skal alligevel kunne få en oplevelse af dyrskue: Heste, kaniner, kvæg og alle de andre dyr skal vises frem.

- Derfor vil Det Fynske Dyrskue i år lave Dyrskue-TV med, fortæller hun.

Tiden er knap

Tiden er knap i år, og derfor vil der ikke være en online bedømmelse af dyrene.

- I år vil vi meget gerne modtage små videoer med jeres dyr på – vi vil selvfølgelig se de dyr, som skulle have været på dyrskuet.

Videoerne med dyrene vil blive klippet sammen og udkomme den 11.-13. juni 2021, hvor der ellers skulle have været dyrskue.

- Alle videoklip kan bruges – de behøver ikke være opstillet pænt, som til et traditionelt dyrskue. Dyrene kan sagtens være filmet på marken, i stalden eller hvor det nu ellers passer hjemme hos jer, siger Sara Ekknud Windell.

Det hele vil være synligt på Det Fynske Dyrskues Facebook, hjemmeside samt på Det Digitale Dyrskue.

Krav til videoerne:

  • Optag gerne videoen med en telefon, der ligger ned på siden, når du optager
  • Dyret skal være flot synligt på billedet
  • Videoerne skal senest onsdag den 9. juni 2021 sendes til se@fynsklandbrug.dk

Læs også