Flådestyring til McCormick

McCormick Fleet Management er et flådestyringsprogram, der er designet til at hjælpe entreprenører og landmænd som ønsker, at opnå fuld kontrol over maskinparken.

McCormick lancerer nu Fleet Management. Det er et flådestyringsprogram, der varetager styringen af alle de aktiviteter, som involverer traktorens arbejdsopgaver for at maksimere effektivitet, ydeevne og minimere administrationsomkostninger.

Programmet giver også mulighed for at føre tilsyn med diagnostik og traktorens vedligeholdelse.

McCormick Fleet Management er et telematiksystem, der giver en realtidsoversigt over flåden af maskinstationen eller bedriftens traktorer. Flødestyringen giver mulighed for at kontrollere bevægelser, positioner, forbrug, kørselsområder og planlagte opgaver.

Tilvalg i forskellige udgaver

Fleet Management giver også fuld kontrol over traktorens ydeevne, hastighed, motoromdrejninger, timeforbrug og en række andre parametre i realtid og beskytter mod tyveri.

Derudover er det muligt at overvåge traktorens sundhedstilstand med fjernassistenten for at imødekomme individuelle maskinkrav. Eventuelle problemer opdages i realtid for at sikre hurtig service.

McCormick Fleet Management er en valgmulighed, og kan ifølge McCormick-importøren i Danmark, Helms TMT-Centret, tilvælges i forskellige udgaver.

Læs også