McCormick udvider forhandlernettet

Aarestrup Traktor og Maskiner er ny forhandler af McCormick-traktorer i Himmerland.

De første fabriksnye McCormick-traktorer er allerede rullet ind hos den himmerlandske maskinforretning, der ligger i Aarestrup ved Haverslev.

- Vi oplever efterspørgsel på nye traktorer. Jeg har en rigtig god mavefornemmelse for McCormick-traktorerne med deres høje tekniske og kvalitetsmæssige niveau, siger Per Christensen, medejer af Aarestrup Traktor og Maskiner ApS.

Skulle landmænd fra egnen være interesserede i at stifte nærmere bekendtskab med den nye 240 hk McCormick X7.624 VT-Drive med dens effektive, trinløse transmission, så er muligheden der snart, når McCormick-demo-touren kommer forbi Himmerland.

- Jeg har en rigtig god mavefornemmelse for McCormick-traktorerne. Så snart man stifter nærmere bekendtskab med dem, bliver man imponeret over deres høje tekniske og kvalitetsmæssige niveau, tilføjer Per Christensen, der ejer maskinforretningen sammen med kompagnonen Daniel Nørhave.

Tradition for god service

- Vi har en plan med at vælge Aarestrup Traktor og Maskiner som McCormick-forhandler i Himmerland. Den går ud på at kombinere deres stærke lokale forankring og tradition for at yde god service med vores knowhow og styrke, forklarer Jakob Helms fra Helms TMT-Centret A/S, der er importør af McCormick-traktorer i Danmark.

- Per Christensen og Daniel Nørhave er unge og ambitiøse. De ser tydeligvis store muligheder i at komme til at forhandle McCormick traktorer, lyder det videre fra Jakob Helms.

- Jeg synes, at Aarestrup Traktor og Maskiner er godt rustet til at holde fuld fokus på traktorbrugere i Himmerland. Det har vi positive forventninger til, slutter Jakob Helms.

Læs også

Henrik A. Fog er ny forhandler af Schäffer-læssemaskiner
Ny distriktschef hos Helms TMT
Flådestyring til McCormick
Nye læssere fra Schäffer