Ny Eurocomach-minigraver forhandler og servicepartner

Nu er det Dianalund Motor, der står for forhandling og service af minigravere fra Eurocomach på Sjælland.

 - Vi har længe søgt efter et godt minigravermærke. Nu kom det rigtige tilbud for os, og så var det bare om at slå til, siger Christian Andersen fra Dianalund Motor, som netop har overtaget forhandling og service af Eurocomach-minigravere på Sjælland og fortsætter:

- Eurocomach-importøren er Ib E. Mortensen fra Kastbjerg nær Hadsund i Jylland, hvor jeg har nogle bekendte fra førhen. Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde, siger Christian Andersen.

Dianalund Motor har i forvejen stor succes med Multione-minilæssere og ser et stort potentiale i minigravere, og det vil firmaet gerne forløse med den nye aftale. 

Stærkt udgangspunkt

Han forklarer, at grundlaget for at komme i gang har været lige til højrebenet. Blandt andet fordi forhandlingen og service af minilæssere allerede er veletableret. 

- Vi har servicebilerne, vi har hele setuppet klar, fordi vi har et stærkt udgangspunkt fra minilæsser-markedet, siger han og fortsætter:

- Maskinerne går som bekendt aldrig i stykker, men vi er gode til service og sørger for, at det hele kører som smurt.

Effektiv, kompakt og fleksibel

Der 20 Eurocomach-minigravere i sortimentet, og de er bygget med anerkendte komponenter med blandt andet motorer fra Yanmar og Kubota. Hydrauliksystemerne på Eurocomach-minigravere giver føreren ergonomisk og nem betjening.

- Minigraverne fra Eurocomach er avancerede og er udviklet fra et til 10 tons. De passer bedst til kunder som blandt andet anlægsgartnere, entreprenører og fibergravere - egentlig alle, der kan bruge en effektiv, kompakt og fleksibel maskine til projekter i den størrelsesorden, siger Christian Andersen.

Hovedparten af modellerne er med Zero Tail bagende, som holder sig indenfor båndenes bredde, når der svinges rundt. Standard for alle er proportionalstyrede joy-stick, hvor føreren kan betjene alle gravefunktionerne.

Læs også