Perfekt frøspiring i alle kulturer

Takket være den vellykkede integration af præcisionsfræseboringsteknik i en standard pneumatisk såmaskine giver Pöttinger Aerosem den højeste driftsfleksibilitet og er i kontinuerlig drift i forårets plantesæson.

 
Arbejd med majs i dag, soya i morgen og korn dagen efter - Pöttinger Aerosem gør det muligt. Maskinen er meget værdsat af de fagfolk, der brugerden. Jordbærere er imponerede over, hvor godt og hvor nemt systemet fungerer, og ud over fordelene ved at kunne håndtere en så bred vifte af afgrøder, kan den også understøtte perfekt frøspiring.
 
PCS og IDS: Flere internationale prisbelønnede teknologier
Der er to af disse.
PCS (Precision Combi Seeding)
Boret er forsynet med op til ti præcisionsskinner til en rækkeafstand på 37,5 cm eller 75 cm, eller kun 12,5 cm på AEROSEM ADD. Ved anvendelse af standardmålesystemet med en fordelerhovedtilsætning kan der påføres gødning mellem frørækkerne. Græsfrø kan også bores samtidigt, kombineret med individuel frøboring, for at sikre optimal erosionsbeskyttelse. Med DUPLEX SEED plantes ensilage og majs majs i dobbelt rækker. Udover at øge udbyttet øger det også udgangen under boring takket være den højere kørehastighed. Som et resultat er DUPLEX SEED et rigtigt økonomisk alternativ til konventionel præcisionsfræsboring.
IDS (Intelligent Distributorsystem):
IDS er et unikt system verden over, der garanterer en ensartet strøm af frø til hver række, hvilket sparer frømaterialeforbrug. Den unikke distributør hoved med integreret dobbelt væg rør system til intern korn afkast af kørespor er en garanti for, at med korn og små frø cross distributions- værdier kan måles præcist - især i rækkerne ved siden køresporene - at sikre, at frø tæthed ophold konstant.
Et stort antal perfekte coultersystemer garanterer præcis placering ved frø ofte. Maskinen er tilgængelig med 3 rækker Suffolk coulters, en enkelt række eller med dobbelt-disk coulters. Suffolk coulters er egnede til let jord med lave niveauer af organisk materiale. Et coulter-tryk på op til 55 lbs / 25 kg kan påføres Suffolk coulters og single-disc coulters. 
Afhængigt af typen af frø kan målehjulene udveksles hurtigt og nemt.
 

Læs også