Service af entreprenørmaskiner gennem flere årtier

Servicemontørerne hos Nicolaisen & Larsen A/S har travlt, og det har de efterhånden haft i mange år – også i 2020 på trods af corona, hvor de alle har ydet og leveret en ekstraordinær indsats omkring den høje service af alle typer JCB maskiner, som virksomheden er kendt for.

MASKINER Det hele begyndte i 1975, hvor Nicolaisen & Larsen fik import og forhandling af JCB maskiner i Danmark.

Kunderne betjenes fra tre afdelinger beliggende i Ulfborg, Vissenbjerg og Benløse, som alle har et fuldt udstyret værksted til klargøring af nye maskiner samt til de maskinreparationer, der ikke kan udføres ude hos kunderne.

Gennem årene er der tilføjet en stor række af servicebiler, der kører ud til eksisterende landbrugs- og entreprenørkunder over hele landet, som derved betjenes med stor ekspertise af firmaets velkvalificerede servicemontører.

 

Mange års erfaring

Alt i alt er Nicolaisen & Larsen en organisation med rigtig mange års erfaring omkring de velkendte gule maskiner, som til daglig kommer de mange kunder til gavn – både når der skal handles nye eller brugte maskiner, leveres reservedele eller ydes den velkendte høje service.

Gennem de mange år med forhandling af JCB maskiner har både forretningen og maskinerne udviklet sig meget. Der er i dag stor fokus på totaløkonomien på maskinerne – de skal kunne præstere bedre, løse flere opgaver og samtidig være billigere i drift.

 

Travlhed trods corona

Det betyder, at maskinerne i dag er betydelig mere avancerede end tidligere. Nicolaisen & Larsen har været med på hele denne udviklingsrejse, og det er medvirkende til en unik viden omkring JCB’s produktprogram, der spænder over 300 modeller.

-  Vi har gennem de mange gode års samarbejde fået et tæt forhold til JCB. Vi er i daglig kontakt, så vi altid er opdateret og dermed sikrer os den sidste nye viden på området – og samtidig sparrer vi med hinanden omkring udviklingen af maskinerne fremadrettet, siger salgschef Bo Nørgaard og fortsætter:

-  Det er rigtig dejligt at opleve denne travlhed i serviceafdeling på trods af de udfordringer, coronaen bringer med sig.

Direktør Susanne Nicolaisen glæder sig også over den aktivitet, der udfolder sig i og omkring servicering af de mange JCB maskiner, som firmaet har solgt til det danske marked gennem tiden.

- Vores serviceaktivitet i 2020 svarer til niveauet i 2019 og afspejler den samme tendens, som byggesektoren oplever, og det glædes vi over i denne tid.

 jba

Læs også