LandboUngdom skal have ny formand

Niels Skovgaard, nuværende formand for LandboUngdom, har meddelt, at han ikke genopstiller ved årsmødet den 21. september på Gråsten Landbrugsskole. Efter fire år på posten ønsker han at give stafetten videre.

- Efter fire fantastiske år på posten, synes jeg, at jeg har medvirket til at opnå mange af de ting, jeg gerne ville, siger Niels Skovgaard.

Niels Skovgaard ser tilbage på sin tid som formand med stolthed og fremhæver den nye strategi, der har styrket organisationen landsdækkende.

- Med et rekordhøjt medlemstal på over 6000 medlemmer og masser af aktivitet, har vi nu en organisation, jeg mener er i balance. Samtidig har vi opnået en stor indflydelse på mange af de vigtige dagsordner, der handler om unge på landet, siger han.

Han mener, at LandboUngdom har stor indflydelse på dagsordener vedrørende unge på landet.

- Jeg tror stadig på en fremtid for unge på landet og i landbruget, og jeg tror stadig på, at det at forene sig i demokratiske fællesskaber giver os en vigtig stemme i forhold til at finde løsninger på store samfundsmæssige problemstillinger, fortæller den afgående formand.

Læs også