Dobbelt legatmodtager hos Herborg

Forleden blev Peter Krabbe Knudsen overrasket af repræsentanter for Dansk Maskinhandlerforening, som kunne overrække ham Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumslegat.

Peter var indstillet af sin arbejdsgiver Herborg Smede- og Maskinforretning, som i indstillingen bl.a. skriver:

- Vi er meget stolte af Peter og hans flotte 12-tal til svendeprøven. Peter har gennem sin læretid vist et højt fagligt niveau, som har overrasket både kollegaer og ledelse. Udover det er Peter med sit rolige og venlige sind meget vellidt bland både kollegaer og kunder. Han er hjælpsom og møder altid op med et spil på læben og en positiv tilgang til opgaverne. Det gør Peter til en god kollega og en nøglemedarbejder for virksomheden.

Peters evner er heller ikke gået ubemærket hen blandt underviserne på Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser (HEG) i Aars, hvor han i juni 2023 blev indstillet til og modtog årets EUX-legat.

- Peters klassekammerater har nydt godt af hans vindende væsen og store faglighed, når han med stor hjælpsomhed og åbenhed beredvilligt har delt sin viden og erfaring, hvilket har bidraget positivt til både fagligheden og sammenholdet i klassen, skriver HEG.

Læs også