Nyt online handelssted til dine varekøb

Agmondo kan med deres nye online platform tilbyde landmændene at købe varer billigere og nemmere – direkte fra producenterne og uden leverandørbinding af nogen art.

- Vi har indgået aftaler med flere ledende europæiske producenter og nye er på vej, lyder det fra direktør Jason Lorjé.

Agmondo vil på Nutrifair lancere et nyt system til præcisionsdosering af vitaminer, mineraler og andre tilskud direkte i drikkevandet eller vådfoder. Det gør de i samarbejde med den irske firma TerraNutritech, der igennem de seneste fem år har introduceret systemet med stor succes i Irland

- Vi er meget spændte på samarbejdet med TerraNutritech, som komplimenterer vores nuværende produktportefølje og overordnede mission. Med deres meget avancerede pumpe system kan man justere mængden af tilskud efter behovet hos den enkelte dyregruppe via en app, fortæller Jason Lorje.

I kombinationen med de lave priser på platformen, vil denne nye måde at tildele fodertilskud på kunne spare landmændene 10-20 procent på samtlige fodertilskud.

Smartere

Direktøren mener, at den nuværende markedsmodel er forældet.

- Jeg er altid på udkig efter at gøre tingene smartere og billigere for landmanden. I mine mange år i foderadditivbranchen, har jeg ofte set løsninger, der ikke når ud til landbruget. Både fordi innovationen går tabt, fordi der er for mange mellemled og fordi nogle få firmaer bestemmer, hvad der skal ud over rampen. Vi vil gerne gøre op med denne situation og finde en ny måde at gøre tingene på, som kommer både landbruget og de, der udvikler produkterne, til gode, fortæller Jason Lorje.

Direkte forhandling

Siden lancering har Agmondo fået en hurtig voksende kundebase, hvor flere kunder melder tilbage, at de kan se de positive driftseffekter af de nye produkter, de har taget ind i driften – foruden at de sparer store beløb direkte på prisen. Derfor er der flere, der nu loyalt bruger Agmondo til at klare deres indkøb.

Som et nyt tiltag har Agmondo lanceret muligheden for, at landmanden kan forhandle prisen direkte på platformen. Det er ærgerligt, både for landmand og producent, hvis en handel ikke gennemføres, fordi producent og landmand ikke helt forstår, hvor tæt deres gensidige prisforventninger er på hinanden. Det gør vi noget ved, siger Jason Lorjé.

- Vores platform tilbyder det direkte forum der kan få enderne til at mødes, lover han.

NutriFair 2020

 • Fagmesse for husdyrproducenter
 • +270 udstillere
 • Strækker sig over to dage:
  • Onsdag den 15. januar kl. 09.00-17.00
  • Torsdag den 16. januar kl. 09.00-17.00
  • Adressen er Messe C, Vestre Ringvej 101, Fredericia
  • Det er niende gang, at messen løber af stablen
  • Arrangørerne er Messe C i samarbejde med en række af branchens toneangivende aktører

Praktisk information:

 • Messe C har mere end 3.500 gratis parkeringspladser lige ved døren 
 • Hvis du henter Messe C-app'en har du som besøgende mulighed for at markere din bils placering på et kort ved ankomst og få hjælp til at finde den igen, når du er færdig på udstillingen
 • Se udstillerliste, en oversigt over messen, konferenceprogram og meget mere inde i avisen og på www.nutrifair.dk
 • Det er gratis at deltage på NutriFair. Alle besøgene skal blot tilmelde sig via www.nutrifair.dk og fremvise billetten ved indgangen

Læs også