VEZG-smågrisenotering er uændret

VEZG-smågrisenoteringen er uændret 85,00 euro, mens den tilsvarende notering for 8-kilos grise også er uændret 54,80 euro.

Markedssituationen har ikke ændret sig på det tyske smågrisemarked, og derfor er den tyske VEZG-smågrisenotering uændret 85,00 euro, mens den tilsvarende notering for 8-kilos grise også står stille på 54,80 euro.

- Udbud og efterspørgsel er i balance, og markedssituationen er således meget stabil. Uden prispositive impulser fra det tyske slagtesvinemarked er der ingen prisstigninger på smågrisemarkedet i sigte, lyder det i en kommentar fra Danske Svineproducenter.

- I Holland og Spanien er smågrisenoteringerne fortsat under pres. Imidlertid skal man huske, at de hollandske og spanske smågrisepriser steg lidt mere end de danske og tyske smågrisepriser i de seneste to kvartaler. Derfor kan man fortsat betegne det seneste prisfald som priskorrektion, tilføjer Danske Svineproducenter.

Ifølge foreningen giver de hollandske smågrisenoteringer med 2,00-2,50 euro (15-19 kr.) efter i denne uge, og de spanske smågrisepriser endda med 4,00 euro (30 kr.).

Det er nu muligt at se hollandske og spanske smågrisenoteringer på Danske Svineproducenters hjemmeside.

Læs også