Nyt produkt i let og miljøvenlig flaske

Tulaven 25mg/ml i en brudsikker CLAS-flaske er nu lanceret i Danmark.

Tulathromycin er et velkendt antibiotikum i dansk svineproduktion. Nu lancerer Ceva Tulaven® 25 mg i Danmark, og produktet står klar hos forhandlerne, så dyrlægen kan ordinere med det samme.

- Vi har store forventninger til produktet, og at svineproducenterne vil tage godt imod Tulaven og få glæde af den praktiske CLAS-flaske, udtaler Christian Rasmussen, som er Nordisk Chef for produktionsdyr hos Ceva.

- Samtidig er prisen også værd at kigge nærmere på, understreger han i en pressemeddelelse fra Ceva.

Mere miljøvenlig og praktisk

Tulaven kommer i en ergonomisk CLAS-flaske, der er brudsikker og praktisk at bruge i stalden. Materialet er lettere og 33 procent mere miljøvenligt end en tilsvarende flaske af glas.

- En 100 ml-flaske CLAS-flaske med Tulaven vejer 38 procent mindre end en tilsvarende glasflaske, hvilket er en fordel for medarbejderne, når de bruger produktet i stalden, forklarer Christian Rasmussen.

Tulaven 25 mg/ml til injektion kommer i 100 ml og 250 ml hætteglas. Korrekt dosis er 1 ml pr. 10 kg legemsvægt, og tilbageholdelsestiden før slagtning er kun 13 dage.

Få gode råd i Ceva Gris

Ceva meddeler endvidere, at landmænd, konsulenter og dyrlæger kan få gode råd, der gør hverdagen nemmere på staldgangen i Facebook-gruppen Ceva Gris.

cab

 

Læs også