bannerPos

Nyt produkt i let og miljøvenlig flaske

Ceva meddeler, at de netop har lanceret Tulaven 25 mg/ml, som er et nyt tulathromycin-produkt, der kommer i en 100 ml og 250 ml brudsikker flaske. Fotos: Ceva
08-08-2020 11:00

Tulaven 25mg/ml i en brudsikker CLAS-flaske er nu lanceret i Danmark.

Tulathromycin er et velkendt antibiotikum i dansk svineproduktion. Nu lancerer Ceva Tulaven® 25 mg i Danmark, og produktet står klar hos forhandlerne, så dyrlægen kan ordinere med det samme.

- Vi har store forventninger til produktet, og at svineproducenterne vil tage godt imod Tulaven og få glæde af den praktiske CLAS-flaske, udtaler Christian Rasmussen, som er Nordisk Chef for produktionsdyr hos Ceva.

- Samtidig er prisen også værd at kigge nærmere på, understreger han i en pressemeddelelse fra Ceva.

Mere miljøvenlig og praktisk

Tulaven kommer i en ergonomisk CLAS-flaske, der er brudsikker og praktisk at bruge i stalden. Materialet er lettere og 33 procent mere miljøvenligt end en tilsvarende flaske af glas.

- En 100 ml-flaske CLAS-flaske med Tulaven vejer 38 procent mindre end en tilsvarende glasflaske, hvilket er en fordel for medarbejderne, når de bruger produktet i stalden, forklarer Christian Rasmussen.

Tulaven 25 mg/ml til injektion kommer i 100 ml og 250 ml hætteglas. Korrekt dosis er 1 ml pr. 10 kg legemsvægt, og tilbageholdelsestiden før slagtning er kun 13 dage.

Få gode råd i Ceva Gris

Ceva meddeler endvidere, at landmænd, konsulenter og dyrlæger kan få gode råd, der gør hverdagen nemmere på staldgangen i Facebook-gruppen Ceva Gris.

cab

 

Forlæng tilladelser til produktion i særlige tilfælde

Det skal være muligt at forlænge produktionstilladelser, så producenter under ekstraordinære omstændigheder kan lukke ned for produktion uden at skulle risikere, at de ikke kan åbne for den igen, når tiderne bliver bedre, mener miljøudvalgsformanden i LandboNord.

Blå blok indkalder til samråd om minivådområder

Det går alt for langsomt med at få godkendt ansøgninger om minivådområder, mener blå blok, der nu kalder fødevareminister Mogens Jensen (S) i samråd.

Ny uddannelse til bestyrelsesmedlemmer

Danmark har fået sin første uddannelse målrettet bestyrelsesmedlemmer i andelsselskaber og lignende virksomheder. Det første hold er netop udklækket.

Jagt på et spøgelse

Hvor der ikke sås vintersæd, skal der sås efterafgrøder – undtagen ved sent optagne rodfrugter. Det er landbrugets bedste middel til at jage det politiske kvælstof-spøgelse på flugt, mener næstformanden i Bæredygtigt Landbrug.

Dyrenes Beskyttelse går i krig mod minkindustrien

Debatten om dyrevelfærd raser på blandt andet minkområdet. Nu kræver Dyrenes Beskyttelse, at minkindustrien bliver udfaset i Danmark.

Bedriftsbesøg om det gode håndværk

Der var et inspirerende bedriftsbesøg hos familien Hansen ved Lintrup forleden, hvor Syddansk Kvæg i samarbejde med SLF havde inviteret til en snak om gode vaner i stalden samt lav dødelighed og høj ydelse blandt gårdens dyr

Guld kan være en fornuftig investering

Det kan være fornuftigt at have guld med i investeringsporteføljen, vurderer en analytiker.

Diarré-udfordringer løst med vaccine

Det koster både bundlinje og arbejdsglæde, når fravænningsdiarréen florerer i klimastalden. Løsningsforslagene er mange og effekten forskellig fra besætning til besætning. Svinefagdyrlæge Jens Sørensen fra Danvet har dog erfaret, at vaccination mod E. coli både kan redde griseliv og forhindre økonomiske tab.

Tyskland: Afrikansk svinepest påvist langt fra det truede område

Der er fundet ASF i et vildsvin i Brandenburg langt fra det definerede truede område. Således er der nu påvist 37 ASF-tilfælde i Tyskland. En endelig bekræftelse afventes stadig.
Side 1 af 1933 (38648 artikler)Prev1234567193119321933Next