Mobil strømenhed til elektriske entreprenørmaskiner

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) har udvidet sit program af opladningsløsninger med en mobil strømenhed, som er designet til at levere fleksibel og varig effekt til fjerne steder eller steder med ingen eller kun ringe adgang til elforsyningsnettet i forbindelse med elektriske entreprenørmaskiner

For at hjælpe med kollektivt at opnå branchens bæredygtige transformation, er der brug for nyskabende løsninger for at tilvejebringe pålidelig, effektiv og hurtig opladning for elektriske maskiner.

Den transportable 600 V-strømenhed for større maskiner fra Volvo CE, som nu kan fås af udvalgte kunder i Norden, leverer lige netop dette med sin nul-emissions batteridrevne energi, som er til rådighed, præcis når og hvor det er påkrævet.

Energilagringssystemet er konstrueret til at levere driftssikker elektrisk energi for mellemstore og store batteridrevne entreprenørmaskiner, inklusive Volvo EC230 Electric og Volvo L120H Electric Conversion læssemaskinen på hjul.

Det er også en effektiv strømkilde for andre batteridrevne køretøjer såsom ellastbiler og elbiler, så det totalt emissionsfrie arbejdssted bliver en realitet.

Produktiv og kraftig

Strømenheden er virkelig mobil og kan nemt transporteres, så hvis adgangen til elforsyningsnettet på arbejdsstedet er svag eller ringe, kan kunderne oplade strømenheden et andet sted og bringe kraften derhen, hvor den er påkrævet. Det sikrer optimal produktivitet, oppetid og fleksibilitet.

Det giver den vigtige fordel at reducere strømspidser, det vil sige at entreprenørmaskinernes batterier løbende oplades ved lav effekt eller oplades hurtigt med høj effekt i strømenheden, når det er nødvendigt, og det muliggør opladning med høj effekt på steder med dårligt elforsyningsnet.

En anden fordel er potentialet for betydelige omkostningsbesparelser under drift, da behovet for dyrt brændstof erstattes med den lavere omkostning til elektricitet.

Hvis den konfigureres med nye eller renoverede batterisæt – for eksempel dem, som tidligere er blevet anvendt i andre Volvo-produkter såsom lastbiler, busser eller bygge- og anlægsmateriel – kan kunderne tilføje yderligere miljøgevinster til strømenheden.

Læs også