Uno-X Landbrug høster brugbare input på Nutrifairmessen

Årets Nutrifairmesse er netop løbet af stablen, hvor landbrugets aktører igen i år mødtes til inspirerende snakke og faglig sparring. En af de virksomheder, der deltog på årets messe, er Uno-X Landbrug, og som altid har det været en positiv oplevelse, melder direktøren.

Trods kulde og sne var der stort fremmøde på årets Nutrifair-messe. Uno-X Landbrug, der blandt andet leverer diesel og smøreolie til landbruget, var en af udstillerne på messen, som bringer landmænd og leverandører sammen om ny viden.

Michael B. Hansen, markedsdirektør for Landbrug hos Uno-X, udtrykker stor tilfredshed med deltagelsen:

- Vi ønsker at understøtte landmændene og landbruget så godt som overhovedet muligt, og deltagelsen på Nutrifair giver os en unik mulighed for at holde os opdateret på en branche, der hele tiden udvikler sig, siger han og tilføjer:

- Hvert år bringer samtalerne med vores kunder og samarbejdspartnere os uvurderlig feedback og nye indsigter, som giver os de bedste forudsætninger for at levere service af højeste kvalitet.

Giver indsigt i kundernes behov

Han uddyber, at messen er en unik chance for gennem dialog at få indblik i kundernes situation.

- Gode landbrugsmaskiner er alfa og omega i landbruget. De skal serviceres og vedligeholdes bedst muligt med blandt andet kvalitetsolie og smøremidler. Men at servicere landbruget strækker sig ud over mere end blot at levere produkter; det kræver samtidig en dyb forståelse af de udfordringer og muligheder, vores kunder står overfor, udtaler han.

- Nutrifair giver os en enestående mulighed for at opnå indsigt direkte fra dem, det handler om, siger han endvidere.

Nye farver og logo

Med et erfarent og dedikeret landbrugsteam brugte Uno-X Landbrug blandt andet messen til at vise sine nye farver og logo frem for de mange besøgende. Tilbage i april 2023 skiftede YX Landbrug nemlig navn til Uno-X Landbrug.

- Selvom vi har skiftet navn, logo og farver, er det stadig det samme dedikerede landbrugsteam, der møder vores kunder i øjenhøjde og følger landbruget time for time, så vi er på forkant, når behovet opstår, siger Michael B. Hansen.

Senere på året står den på endnu en landsbrugsmesse for Uno-X Landbrug, når de deltager på Nordeuropas største af sin slags, Agromek.

Om Uno-X Landbrug

Uno-X Landbrug består af et dedikeret landbrugsteam med stor erfaring med både rådgivning i landbruget og levering af olie til dansk landbrug. Uno-X Landbrug tilbyder blandt andet de danske landmænd lang kredit, fastprisaftaler, tørløbssikring og mulighed for at bestille diesel over sms døgnet rundt. Derudover har Uno-X Landbrug gennem årtier leveret landbrugsdiesel og landbrugsolie til de danske landmænd.

Læs også