Nordvestsjællænder tilbage i fuld fart

Kampen for at komme ud af sengen på grund af rygproblemer er løst med naturlige kosttilskud fra Sundhedsshoppen.

Selvom Peder Skotte, der er selvstændig entreprenør i Havnsø i Nordvestsjælland, blot er 44 år, er han allerede slidt i ryg, knæ, albue og skulder, hvilket naturligvis påvirker dagligdagen. Dog ikke så meget som tidligere.

- Jeg havde nok tidligere et rimelig stort forbrug af smertestillende piller, og det var en daglig kamp at komme ud af sengen. Jeg var stiv og øm i alle mine led, siger Peder Skotte og fortsætter:

- Det var som om, kroppen skulle strækkes igennem, før jeg langsomt kunne komme i gang. Når jeg først var i gang med at arbejde, gik det nogenlunde, men om aftenen var jeg træt. Fuldstændig færdig.

- Min situation var uholdbar, men lægerne har fortalt mig, at min krop er slidt op. Det er heller ikke sagen at spise så mange stærke piller, så jeg begyndte at lave rygøvelser dagligt, hvilket er godt for min krop, forklarer Peder Skotte.

Artikel i LandbrugØst

Det der dog har gjort den største forskel for mig er, at jeg for cirka et år siden læste en artikel om den unge landmand Casper Roel Hansen i LandbrugØst.

I artiklen fortalte Casper Roel Hansen, at han havde smidt krykkerne efter at have fået kontakt til Kirsten Bak Hansen fra Sundhedsshoppen. Hun havde anbefalet ham at opbygge kroppen ved at spise nogle naturlige kosttilskud i gelform.

- Da jeg havde læst artiklen, skrev jeg en mail til Kirsten Bak Hansen, som efterfølgende kontaktede mig på telefon. Vi fik en snak om mine helbredsmæssige udfordringer med manglede energi og ømme led og muskler, fortæller Peder Skotte.

Kirsten Bak Hansen lavede en plan, som Peder Skotte har fulgt, og de forskellige produkter fra Sundhedsshoppen har hjulpet nordvestsjællænderen.

- Hvis jeg løber tør en uge, kan jeg mærke forskel på min krop. Så kommer stivheden og de ømme led igen. Det er også længe siden, jeg har taget smertestillende piller, og jeg har fået væsentlig mere energi, forklarer Peder Skotte, som er landbrugsuddannet og har det grønne bevis.

Fra landmand til entreprenør

Peder Skotte havde arbejdet på forskellige landbrug i omkring syv år, inden han i 2002 købte en lille ejendom, hvor han dyrkede kartofler og jordbær samtidig med, at han begyndte at arbejde som selvstændig entreprenør, mens han sideløbende tog kloakmestereksamen.

I 2008 solgte han ejendommen og købte en større ejendom på Havnsøvej, hvor han glæder sig over effekten af kosttilskuddet fra Kirsten Bak Hansen, som man blandt andet kan møde på Landsskuet i Herning.

- Det er vigtigt at opbygge kroppen. Allerede omkring 30-årsalderen begynder det faktisk at gå ned af bakke med helbredet, fortæller Kirsten Bak Hansen som er professionsbachelor i sundhed og ernæring.

Læs også