WekoAgro Machinery opruster med ny klargøringshal til Horsch

En ny klargøringshal på 2.400 kvadratmeter, sikrer, at der bliver bragt balance mellem kapaciteten på bygninger og vækst hos WekoAgro Machinery.

COO i WekoAgro Machinery, Jesper Fogsgaard, forventer, at den nye klargøringshal i Hammel vil medføre, at effektiviteten af klargøringen af maskiner stiger. Foto: WekoAgro Machinery

Hos WekoAgro Machinery i Hammel nær Aarhus, der blandt andet er kendt landet over for at levere de store røde maskiner fra Horsch, er der stor optimisme at spore hos driftsdirektør Jesper Fogsgaard. Forleden blev en ny klargøringshal til sprøjter, såmaskiner og harver fra Horsch indviet.

Jesper Fogsgaard forklarer i en pressemeddelelse, at de tidligere faciliteter har været en flaskehals for klargøring og kundetilpasning af de røde maskiner, hvorfor han har set frem til indvielsen af den nye hal.

- Vi har været ramt af pladsmangel i det tidligere klargøringscenter, fordi der var et mismatch mellem kapaciteten på vores klargøringshal og den vækst, vi har oplevet i forretningen. Det problem bliver løst med den nye hal. Nu er vi klar til den voksende efterspørgsel på maskiner fra Horsch, siger Jesper Fogsgaard.

Driftsdirektøren forklarer også, at kundetilpasning er en vigtig del af forretningen for WekoAgro Machinery. For et mantra for virksomheden er, at fordi danske landbrug er så forskellige, skal der være en løsning til den enkelte.

Fokus på gode forhold

Jesper Fogsgaard oplyser videre, at gode forhold for medarbejderne har en høj prioritet hos WekoAgro Machinery helt generelt. Derfor er der sørget for alle de passende forhold i den nye klargøringshal.

- Vi vil gerne give vores medarbejdere de bedste vilkår for at udføre deres arbejde godt. Det kommer nemlig alle områder af forretningen til gavn – og det gavner især vores kunder. Rekruttering og fastholdelse af medarbejdere er alfa og omega for en virksomhed i vækst, påpeger han.

I den nye hal, som skal ligge gulv til klargøring af de røde maskiner fra Horsch, kommer der både bad, toilet og køkkenfaciliteter. Desuden bliver hele hallen isoleret og opvarmet, så vejret aldrig bliver en faktor i forhold til kvaliteten af montørernes arbejde.

- Desuden får montørerne kortere vej til værktøj og reservedele, så jeg forventer også, at effektiviteten af klargøringen stiger, forklarer Jesper Fogsgaard.

Læs også