bannerPos

Horsch går nye veje

Maskiner til Hybrid-Farming er et nyt begreb hos Horsch, der i denne uge lancerede flere maskiner til både konventionel og økologisk planteavl. På billedet ses en Horsch Transformer VF-radrenser med en arbejdsbredde på 12 meter.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
20-07-2019 13:06
Horsch-fabrikken i Tyskland målretter nu deres maskinprogram til både det konventionelle landbrug og økologisk planteavl.

I denne uge præsenterede Horsch en række spændende nyheder, blandt andet nye selvkørende sprøjter, jordbehandlingsredskaber, såmaskiner. Flere af Horsch-maskinerne er stadig målrettet til det konventionelle landbrug, men fabrikken har i deres mange maskinnyheder stor fokus på økologisk landbrug, eller som Horsch kalder det: Hybrid-Farming.

Blandt andet kunne fabrikken introducere en helt ny radrenser, Horsch Transformer VF, der tilbydes i 6 til 12 meters arbejdsbredde målrettet økologiske landbrug.

De forskellige versioner af Transformer VF har en rækkeafstand fra 25 til 90 cm og kan foldes sammen til en transportbredde på 3 meter og en transporthøjde på 4 meter.

 

Ny strigle lanceret

Horsch præsenterede også en ny strigle, Cura ST, der henvender sig til Hybrid-Farming og økologisk planteproduktion.

Striglen leveres i en trepunktsophængt version med arbejdsbredder fra 6 til 15 meter.

Hver fjerstrigle kan have et tryk fra 500 til 5.000 gram, og hver strigle er fastgjort individuelt og er dermed effektivt sikret mod at blive skubbet.

 

Vildsvinehegn beskytter os alle sammen

Spøjst og respektløst at kritisere vildsvinehegnet ved den dansk-tyske grænse, mener skribenten.

Vestjyllands Andel flytter hovedkontor

Vestjyllands Andel flytter i starten af næste år hovedkontor fra den nuværende placering i Ringkøbing til Industrivej Nord 9B i Birk Centerpark i Herning.

Samson præsenterer stærkt regnskab

2018-2019 har været et godt regnskabsår for Samson Group, der kommer ud med et overskud på 23,6 millioner kroner og en omsætning på over en halv milliard.

Afgørelse om tilskud til privat skovrejsning på vej

Ansøgere, som lever op til kravene, vil få tilsagn om midler til skov, lover Landbrugsstyrelsen.

Forbedring af jordens frugtbarhed

Et passende kulstofindhold er fundamentet for en god jordfysik, -kemi og biologi, som kan sikre den gode etablering og plantevækst.
Side 1 af 1718 (34358 artikler)Prev1234567171617171718Next