Produktchef klar med udstyret

- Det nytter ikke, at man måske har verdens bedste maskine, hvis udstyret ikke er det rigtige. Derfor skal vi både sælge den rigtige maskine og det rigtige udstyr.

Sådan lyder det fra Thomas Lund Mayo, der er ny produktchef for udstyr hos Scantruck A/S. Han kommer med 19 års erfaring fra autobranchen.

- Der skal altid ekstra grej til at give maskinerne ekstra værdi. Selv den bedste maskine kan altid blive bedre ved at blive udstyret med ekstra muligheder. Dermed øges værdien naturligvis for entreprenøren og maskinføreren, siger produktchefen.

 Meget brugt udstyr

Foruden Scantrucks program i nyt tilbehør og udstyr i blandt andet Manitou, Komatsu, Weycor teleskoplæssere og entreprenørmaskiner, holder Thomas Lund Mayo også styr på de ganske store mængder brugt materiel, der konstant løber igennem maskinfirmaet.

Den største produktkategori i udstyrsafdelingen er skovle til både små og store gravemaskiner og dem midt imellem.

- Skovle er en videnskab. Men der er ingen tvivl om, at manden i maskinen bedst véd, hvilken skovl, der skal bruges til den opgave, han skal løse. Vi har tre primære skovlleverandører, som alle er danske, siger produktchefen.

eh

Læs også