35 år som planterådgiver

Planterådgiver Jette Kjær Ramsdahl kan fejre 35-års jubilæum hos Fjordland Landbrugsrådgivere i Skive.

Jette Kjær blev ansat den 1. februar 1987 i Salling Landboforenings planteavlsrådgivning i Skive, og siden har hun ydet rådgivning til egnens landmænd, primært omkring økologi og grovfoder.

30-års jubilæum hos Fjordland i Skive

Planterådgiver Christen Jakobsen har 30-års jubilæum på planteavlskontoret hos Fjordland Landbrugsrådgivere i Skive.

Indtil for godt to år siden var Christen Jakobsen chef for Fjordlands afdeling for planteavl.

                

Ny teknisk ansvarlig hos FMC

Martin Clausen er pr. 1. februar ansat som Technical Manager, Nordic, hos FMC. FMC er en af verdens førende virksomheder inden for forskning og udvikling af plantebeskyttelse til landbruget.

Med ansættelsen ønsker FMC at udvide og styrke sin tilstedeværelse i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Martin Clausen får ansvaret for teknisk rådgivning og videreudvikling af FMC’s produkter i Danmark, Norge, Sverige og Finland, og han vil deltage i den igangværende og løbende udvikling af FMC’s biologiske produktsortiment.

Martin Clausen har en kandidatgrad i agronomi og mere end 25 års erfaring med teknisk rådgivning indenfor plantebeskyttelsesmidler, senest som planteavlskonsulent ved Østdansk Landboforening.

FMC beskæftiger cirka 6.400 medarbejdere på verdensplan.

FLS-formand sætter næsen i traktorsporet

FLS-formand Vagn Sørensen (62) føjer nu en bestyrelsespost hos CNH Industrial til sin lange liste af bestyrelsesposter. Det oplyser Børsen.

Med sin nye rolle hos CNH Industrial skal han være med til at sætte retningen for mærkerne New Holland, Case og Steyr.

CNH Industrial er en af verdens største maskinproducenter. Selskabet er børsnoteret og havde i 2020 64.000 ansatte, men er siden tordnet fremad med en salgsvækst på 39 procent i de første ni måneder af 2021 og et nettoresultat på 9,4 millioner kroner.

Overskud hos maskinhandler Sievertsen

Årsregnskabet fra Sievertsen A/S, maskinhandler med base i Roskilde og Bornholm, viser et positivt resultat på 2,84 millioner kroner og en vækst på 2,76 millioner kroner siden sidste årsregnskab.

Ifølge årsregnskabet har virksomheden en samlet egenkapital på 16,7 millioner kroner, hvilket er en stigning i forhold til sidste års regnskab, hvor egenkapitalen lå på 13,9 millioner kroner. Regnskabet viser ydermere en afkastningsgrad på 0,92 procent.

Læs også