Semler Agro gør comeback med 800 kvm

Semler Agro gør comeback på Agromek med en 800 kvadratmeter stor stand, med det nyeste de kan præstere indenfor landbrugsmaskiner og særligt præcisionsteknologi.

De senere år har Semler Agro været repræsenteret på messen gennem den lokale afdeling i Herborg, men i år bliver det igen under navnet Semler Agro, som det også var tilfældet i 2018. Her dukker de op med produkter fra deres brands John Deere, Väderstad, Kramer og Brantner.

For Semler Agro markerer deltagelsen på Agromek 2024 en vigtig begivenhed for både virksomheden og messen.

- Vi ser frem til at præsentere et udvalg af vores brede sortiment og kommer også til at have fokus på de innovative teknologier, der i høj grad hjælper landmændene med at optimere deres drift, siger Morten Skau Foged, Solution Center Manager, Semler Agro A/S

Agromek-direktør Claus Hermansen glæder sig over, at endnu en stor importør har valgt at deltage i årets messe:

- Det er med stor fornøjelse, at vi byder Semler Agro velkommen tilbage til Agromek. Deres tilstedeværelse styrker messens position som en central platform for landbrugets udvikling og innovation. Vi ser frem til en spændende udstilling og mange inspirerende samtaler. Vi ved, at mange gæster kommer for at sparke dæk, og det bliver der rig mulighed for i år, siger han.

Læs også