Sportsfolk i Esbjerg får varm mad fra Faaborg

Det er Tulip i Faaborg, der skal stå for madlavningen til en stor del af de 23.000 deltagere ved DGI’s Landsstævne i Esbjerg

I dagene 4.-7. juli er holder DGI Landsstævne i Esbjerg.

Og en stor del af de 23.000 deltagere kan se frem til en menu, som Tulip i Faaborg står for. Menuen byder blandt andet på gullasch, kylling i karry og kødsovs. Det oplyser Danish Crown.

- Det er jo mad til aktive unge mennesker, og derfor er der også rigtig mange krav til maden. Den skal både være sund og nærende, og så skal den selvfølgelig smage godt, siger Henrik Kirkegaard – der for tredje gang er chefkok i forbindelse med et landsstævne – på Danish Crowns hjemmeside.

Chefkokken har ansvaret for, at ingen deltagere risikerer at blive syge af aftensmaden, der skal transporteres fra Faaborg til Esbjerg:

- Når maden bliver lavet i Faaborg og transporteret til Esbjerg, er det jo meget vigtigt, at vi sikrer, at maden ikke bliver kold undervejs. Temperaturen må på intet tidspunkt komme under 65 grader, for så skal maden ganske simpelt smides ud.

Henrik Kirkegaard forklarer, at produkterne derfor bliver transporteret i specielle termokasser og i biler, der bliver varmet op på turen.

Læs også