Midtjysk maskinfabrik ansætter brancheprofil

Den midtjyske vandingsmaskinproducent Fasterholt Maskinfabrik A/S med base i Brande har udvidet medarbejderstaben med Allan Pedersen, der tidligere på året solgte virksomheden KJ Klimateknik. Det skriver AgriWatch.

Han er blevet ansat i en nyoprettet stilling som export manager og Rikke Kjær Aslak, der er adm. direktør i Fasterholt Maskinfabrik, kalder ansættelsen en del af strategien om at øge virksomhedens tilstedeværelse på eksportmarkederne.

- Der er nye markeder, vi gerne vil udforske, men det er egentlig lige så meget for at få styrket vores position på vores nuværende eksportmarkeder, siger hun til mediet.

Udover at have været adm. direktør i KJ Klimateknik, har Allan Pedersen også erfaring fra maskinbranchen hos blandt andet sønderjyske Dalbo. I Fasterholt Maskinfabrik sælger de i dag vandingsmaskiner til Sverige, Tyskland, Frankrig og Holland, men ifølge Rikke Kjær Aslak er det i første omgang særligt det franske marked, som virksomheden vil vækste på.

- Vi ser nogle muligheder på eksportmarkederne, som vi ikke har haft ressourcer til at kigge ind i på grund af mangel på mandskab, forklarer den adm. direktør.

Allan Pedersen tiltrådte sin nye stilling hos Fasterholt Maskinfabrik 1. oktober.

Læs også