Bednar udvider garanti: - Jeg stoler på kvaliteten af vores maskiner

I et marked med stor konkurrence skiller Bednar sig nu ud ved at give to års garanti på alle deres maskiner uden begrænsning på anvendelsen.

- I et marked med mange konkurrerende produkter ved vi, at det ikke er en nem opgave at vælge en ny maskine. Når vi taler med vores kunder, kan vi høre, at kvaliteten af maskinerne og de enkelte komponenter er et afgørende element i den beslutning, og vi står som producenter fuldstændig bag vores maskiner. Derfor har vi valgt at demonstrere vores tillid til kunderne ved at give to års fabriksgaranti, siger David Cholenský, servicechef hos Bednar FMT.

De to års garanti bliver lanceret den 1. november og er gældende for hele Bednars produktprogram, som i Danmark bliver importeret og forhandlet af Danish Agro.

- Jeg stoler på kvaliteten af vores maskiner og det sofistikerede design, der giver os mulighed for at give to års garanti og på den måde møde de krav, vores højt værdsatte kunder stiller, siger Ladislav Bednar, som ejer Bednar FMT.

Bednar understreger, at kvaliteten af materialer, komponenter og de maskiner, der kommer ud af det, altid har været afgørende for dem. Forud for nye produktlanceringer ligger altid en grundig process for udvælgelse af leverandører, deres løbende kvalitetskontrol og test af komponenter, som leder op til den endelige test af den færdige maskine. Noget der foretages under flere forskellige jordbunds- og vejrforhold for at sikre, at det endelige design lever op til kravene, understreger man fra Bednars side.

Læs også