Optimal placering af nyt Danbred-domicil

Forleden blev Danbreds nye domicil i Vejle officielt indviet – en vigtigt skridt i genetikvirksomhedens fremtidige udvikling, lyder det fra både direktør og bestyrelsesformand

- Det hér nye domicil betyder rigtig meget for os. Det er ikke bare et sted at arbejde, lød det fra direktør i Danbred, Torben Aarris, da han forleden holdt tale for de fremmødte i forbindelse med den officielle indvielse af genetikvirksomhedens nye domicil i Vejle.

Og han ser store muligheder fremadrettet med de nye rammer i Vejle.

- Lokationen i Vejle er optimal. Nationale og internationale aktiviteter kan bindes sammen hér. Vi synes det understreger og bidrager til vores relationer og gør os stærke, uddybede Torben Aarris, der samtidig pointerede Danbreds i forvejen stærke position indenfor grisegenetik, hvor det er lykkedes at øge markedsandelen de seneste år.

Også bestyrelsesformand i Danbred, Truels Damsgaard, ser store muligheder fremadrettet med det nye domicil i Vejle, som han ser som en naturlig forlængelse af den udvikling Danbred har undergået de seneste år.

- Vi har fået ny direktør og foretaget en omkostningstilpasning. Vi har flyttet hovedkontor fra Ballerup til Vejle. Vi viser konkurrenterne at vi er »alive and kicking«, konstaterede Truels Damsgaard, der samtidig understregede at alle led kæden er vigtige i form af dygtige medarbejdere, landmænd og leverandører.

Læs også