Forretning får eneforhandling af læssemaskiner

Hjallerup Maskinforretning bliver eneforhandler af Weidemann læssemaskiner i hele Nordjylland

Weidemann læssemaskiner er en af veteranerne på det danske marked for knækstyrede læssemaskiner. Stemas Maskinsalg har solgt tusindevis af de tyske læssemaskiner i Danmark, men hidtil har firmaet ikke haft en salgsbase i Nordjylland.

Men det får man nu. En forhandleraftale med Hjallerup Maskinforretning indebærer nemlig, at der bliver fem salgsafdelinger spredt ud over hele Nordjylland.

- For os er det en ny epoke, at vi får en så stærk forhandler med fem afdelinger ud over hele Nordjylland, og det er vi rigtigt glade for. Vi har store forventninger både til salget af maskiner, og bestemt også til serviceringen af vore kunder i Nordjylland. Hjallerup Maskinforretning er en rigtig stærk partner, siger salgschef i Stemas Maskinsalg Robert Kjærgaard i en pressemeddelelse.

Forhandleraftalen får også udelukkende positive ord med på vejen af direktør i Hjallerup Maskinforretning Lars Petersen:

- Det er et meget bredt program af kvalitetsprodukter, som vi nu kan tilbyde kunderne inden for landbrug, stutterier, anlægsgartnere, håndværk, byggefirmaer og industri. Vi får med Weidemann et rigtigt stærkt produktprogram med maskiner, der kan opfylde nærmest ethvert behov. Det er et godt supplement til de mange stærke mærker, vi i forvejen har i huset.

Hjallerup Maskinforretning har ud over hovedafdelingen i Hjallerup også Brønderslev Maskin Center, Hjørring Maskin Center, Støvring Maskinforretning og Aars Maskinforretning.

 

Læs også