To TV-stjerner talte ud

Svineproducent Kaj Munck og Henrik Mortensen, formand for Danske Svineproducenter, mødte hinanden på Agromek, hvor de talte om sine oplevelser om at være på TV.

Svineproducent Kaj Munck, Faxe, lagde i går vejen forbi stand 8234 i hal K på Agromek, Danske Svineproducenters stand. Her mødte Effektivt Landbrug svineproducenten fra Faxe og hørte lidt om, hvordan det var at stille op til TV.

Kaj Munck var den ene af de tre svineproducenter, der deltog i TV2's Operation X for nylig, hvor han havde rollen som »den gode« af de tre svineproducenter.

Det som Kaj Munck mest tydeligt var forbavset over, var hvor mange timer det tog at filme de forholdsvis få minutter, der blev brugt i udsendelsen:

- De var her fra klokken otte til klokken 17 en torsdag, hvor mikrofonen kørte uafbrudt i godt otte timer, og så kom de igen et par timer mandagen efter, fortæller Kaj Munck om TV2's besøg i hans stalde.

10 versus 30 minutter
Samtidigt skinnede det dog igennem, at det både havde været en interessant og udbytterig oplevelse for Kaj Munck at have besøg af tv. Og svineproducenten diskede op med flere små underholdende anekdoter om, hvordan han angiveligt havde beriget journalister og andre tv-folk med aha-oplevelser omkring moderne svineproduktion.

Efter at have talt med Kaj Munck i få minutter, dukkede der endnu en af »TV-stjernerne« fra Operation X op, i skikkelse af formand for Danske Svineproducenter, Henrik Mortensen.

Her faldt samtalen hurtigt på, hvor lang tid, der havde været brugt til interviewene af de to svineproducenter. Mens Kaj Munck havde rekorden på mere en 10 timers tv-produktionstid i stalden, så var der blevet afsat lige godt 30 minutter til interviewet med Henrik Mortensen.

Læs også