Brødr. Ewers har overtaget Kersia i Danmark

1.maj 2022 overtog grovvareselskabet Brødr. Ewers A/S forhandlingen af Kersia produkter i Danmark.

- Fødevarer er en kilde til overførsel af smitsomme sygdomme til mennesker. Det har grovvarehandel, landmænd og resten af fødevarebranchen et ekstra stort ansvar for at minimere i en tid, hvor verden har stort fokus på ressourceforbruget i blandt andet sundhedssektor og fødevaresektor. Vi ved, at madspild er en af de store klimabelastninger, fortæller Carsten Jensen, direktør, Brødr Ewers.

- Løsningen er god hygiejne gennem management samt rengørings- og desinfektionsprodukter. Det er derfor en stor glæde, at vi gennem overtagelse af forhandlingen af Kersia produkter til kvæg, svin og fjerkræ kan være med til styrke den globale dagsorden og nemmere hjælpe landmænd med at sætte fokus på og forbedre hygiejnen i staldene og under malkning, fortsætter han.

Kersia opstod i 2020, efter at det fransk ejede firma Hypred skiftede navn til Kersia. Nu fortsætter Kersias danske afdeling, som har hovedaktiviteterne inden for landbrug, så under nyt postnummer, idet adressen er flyttet fra Middelfart til Toftlund.

- Alle ordre, fakturering og ekspedition går fremover gennem Brødr. Ewers, som i forvejen er kendt for god service og hurtig ekspedition, forklarer Carsten Jensen og understreger, at den høje faglighed og service også sikres gennem fastholdelse af seks sælgere fra Kersia-teamet.

Han hilser de seks nye medarbejdere velkomne i Brødr. Ewers, og fortæller, at tidligere salgschef i Kersia, Finn Thøgersen, forsat vil være ankermand på Kersia produkterne – nu med kontor i Toftlund.

Læs også