Karsten Hønge iler jordbruget til hjælp

SF’s folketingsmedlem Karsten Hønge melder sig nu frivilligt som arbejdskraft hos danske jordbrugere. Første arbejdsdag er i dag, onsdag den 1. april.

- Jeg gider ikke mere pis. Og jeg vil kun arbejde med røde bær. Skal jeg arbejde med blåbær, strejker jeg, fastslår Karsten Hønge over for avisens udsendte. SF’eren erkender dog, at der endnu ikke er jordbær på friland hos jordbrugerne.  

- Realiteter interesserer mig som bekendt ikke. Og ligesom jeg vil tvinge bankdirektører til at betale 99,9 procent i skat, vil jeg også tvinge jordbærrene frem. Bare vente, fastslår Hønge, der naturligvis også får understreget, at han er klimavenlig. Og som den fremsynede mand, han er, har han flere esser i ærmet.

- Hvis jordbærrene udviser solidaritet, og bliver i jorden her i en corona-tid, så er SF jo Jordens mest klimavenlige parti. Så grøn salat vil jeg også strække mig til at skære, mens jeg går og suger CO2 ud af luften. Det har jeg lært på aftenskole i den røde højskole her i vinter, afslører Hønge og tilføjer:

- Arbejdet skal være til dobbelt løn og afspadsering en time til tre. Der skal jo være rimelighed i tingene, for gartnere og bønder tjener jo som bekendt styrtende på at udnytte sådan nogen som mig, slutter Karsten Hønge, der nok engang vender sit folkevalgte arbejde ryggen og begynder nyt arbejde i dag den 1. april.  
 

Læs også