bannerPos

Spinathøsten er tidlig i år

Mandag eftermiddag var spinathøsten i gang hos Per Funch Clausen i Fuglsbølle på Langeland. Han forventer, at den endnu vil fortsætte 12-16 dage, alt efter vejrliget. Fotos: Camilla Bønløkke

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
31-07-2019 10:16
Per Funch Clausen fra Jensen Seeds forventer et normaludbytte i den udfordrende specialafgrøde.

- Hvis vejret ellers holder, så bliver det spinathøst i de næste 12-16 dage.

Sådan lød det mandag eftermiddag fra frøavlskonsulent hos Jensen Seeds, Per Funch Clausen, da han fik høstet sine egne seks hektar af specialafgrøden i Fuglsbølle på Langeland.

Udbytter er det endnu for tidligt at spå om, men han lægger ikke skjul på, at den fornuftige vækstsæson ser ud til at kvittere med normalu

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Tast-selv systemet er en farce

Helt til grin, siger planteavlsrådgiver Mogens Munk fra LandboSyd om it-systemet tast-selv-service, der igen giver anledning til problemer.

- Det går vældig bra

Maskinforretningen Stenderup har succes i Norge, hvor afregningsprisen for mælk er 6 kroner pr. liter.

Vær klar til at konvertere

Når renterne bevæger sig op og ned inden for kort tid, er muligheden for gevinst størst, hvis man på forhånd har lagt en strategi for, hvad man vil gøre, lyder det fra virksomhedskonsulent.

Vægtgrænsen hæves med to kilo i uge 16

Øget efterspørgsel efter magre produkter kræver lettere grise. Derfor hæver Danish Crown kun vægtgrænsen med to kilo fra uge 16. Hvornår vægten normaliseres med de sidste to kilo er for tidligt at spå om.

Corona bremser dyrskue i Lemvig

Corona-situationen har fået parterne bag Lemvig Marked og Dyskue til at aflyse årets skue.

Økologiske forårsmøder rykker ind på skærmen

Ny viden og inspiration til arbejdet med økologisk landbrug skal ikke stoppes af corona-situationen. Derfor afholder Seges Økologi Innovation og DLBR Dansk Økologi sammen en række gratis webinarer for landmænd.

Danish Bio Commodities vil investere trecifret millionbeløb i biogas

Vestjyllands Andel, Jysk Energi og Langfristet Erhvervsfinansiering, som tilsammen udgør Danish Bio Commodities, har i samarbejde stiftet DBC Invest. De vil nu støtte danske biogasanlæg med 215 millioner kroner.

Nord-West noteringen falder med 3,50 euro

Der er flere indikatorer, der tyder på stigende frem for på faldende priser i de kommende uger på smågrisemarkedet, lyder det fra Danske Svineproducenter.
Side 1 af 1807 (36140 artikler)Prev1234567180518061807Next