Specialbygget traktor hjælper landmænd i nød

Super Dæk i Rødby råder over en specialbygget traktor, som kan nå ud til kunder på svære tilgængelige marker og klare hjulskift på stedet.

Det nye område i forbindelse udgravningen til Femern-forbindelsen har ind imellem været svært fremkommeligt, men Super Dæk-traktoren kan klare de fleste forhindringer. Foto: Super Dæk

For tre år siden åbnede Super Dæk en afdeling i Rødby på Lolland, hvor virksomheden især har haft mange opgaver i forbindelse med Femern-forbindelsen, som til tider gav nogle udfordringer.

- Der er blevet gravet rigtig, rigtig meget jord væk for at få plads til tunnelrørene, og Lolland er vel blevet 200 hektar større. Det nye område har ind imellem været svært fremkommeligt, og det gav os problemer, når vi skulle ud til kunder i nød, forklarer Martin Lund, der er afdelingsleder i Rødby-afdelingen.

Gode råd var dyre for Martin Lund, der gik i tænkeboks for at finde en løsning på problemet. Resultatet blev en specialbygget traktor, der kan klare de fleste forhindringer og dermed hurtigt nå ud til kunderne.

- Traktoren er bygget op, så vi selvfølgelig kan have hjul med, og med vores kran kan vi klare monteringen på stedet, så vores kunder hurtigt kan komme videre med arbejdet, forklarer Martin Lund, der er uddannet landbrugsmaskinmekaniker.

- Traktoren er bygget op, så vi selvfølgelig kan have hjul med, og med vores kran kan vi klare monteringen på stedet, så vores kunder hurtigt kan komme videre med arbejdet.

Martin Lund

- Vi har, tilføjer Martin Lund, også haft vores specialbyggede traktor ude på marker hos landmænd, der havde akut brug for hjælp, så vi har haft stor gavn af den, og kunderne er selvfølgelig glade for den hurtige hjælp.

Breakdown service 24/7

Martin Lund og kollegaerne hos Super Dæk er generelt altid klar til at rykke ud, og har – ligesom alle landets øvrige Super Dæk-afdelinger – en 24/7-breakdown service.

Super Dæk tilbyder således hjulskift og dækreparation til faste priser 24 timer i døgnet. Med mere end 70 servicevogne fordelt i landet tilstræber Super Dæk at være fremme inden for 60 minutter.

- Vi har tre servicekøretøjer hos os, hvoraf den ene er en lastbil med en dækmaskine, så vi sikrer en kortest mulig nedetid for vores kunder, fortæller Martin Lund, som oplyser, at Rødby-afdelingen holder åbent hus onsdag den 23. oktober mellem klokken 11 og 16.

Her vil gæsterne blive budt på lidt at spise og drikke, og Martin Lund og de øvrige dækeksperter i firmaet vil stå klar til at give gode råd omkring det rette dækvalg.

Af praktiske hensyn ønskes forhåndstilmelding til Martin Lund på mlun@sds.dk eller på 76153720.

Læs også